Svoz na servis zdarma

Zahájili jsme zimní svoz na servis zdarma! Do 30 km od naší prodejny si pro motorku dojedeme, provedeme požadovaný servis a opět ji dovezeme zpět. Po dobu servisu si navíc můžete zapůjčit enduro motorku z naší půjčovny za zvýhodněnou cenu. Bližší informace najdete zde. Článek Svoz na servis zdarma se nejdříve objevil na Autonova.cz.

projít na článek

Pár informací k podzimnímu svozu biodpadu

Důležitá zpráva pro majitele nádob na bioodpad: Letošní poslední svoz se uskuteční 23. října 2019 . V příštím roce bude obnoven od dubna. Město Rožnov opět plánuje svoz bioodpadu ve velkoobjemových kontejnerech na svoz větví, hlíny, trávy, listí apod.

projít na článek

Svoz nebezpečného odpadu

V sobotu dne 14.10.2023 se uskuteční v době od 10:40 - 11:00 sběr a svoz nebezpečného odpadu u hasičské zbrojnice.

projít na článek

Svoz nebezpečného odpadu

Svoz nebezpečného odpadu a[data-mtli~="mtli_filesize863,65kB"]:after {content:" (863,65 kB)"}

projít na článek

Svoz bioodpadu

Poznamenejte si do svých kalendářů svoz biodpadu v Tylovicích. Koná se v sobotu 27. října od 8 do 12 hodin. Městský úřad v Rožnově pod Radhoštěm umístí kontejnery v těchto lokalitách: U křížku  Dolní Dráhy x Horečky Za Hážovkou x Luční ulice Mlýn

projít na článek

Letošní svoz nádob na bioodpad začíná tento týden

S příchodem jara začíná svoz bioodpadu. Potrvá do konce října, a to vždy v lichém týdnu ve středu nebo ve čtvrtek. Máte-li nádoby plné, nezapomeňte je před váš dům připravit pro odvoz na středu osmého, případné čtvrtek devátého dubna. (MTA) 

projít na článek