SYSTEM OF A DOWN se vrátili na velké pódium

SYSTEM OF A DOWN už léta nenahráli žádné album, ale oficiálně stále fungují. A čas od času odehrají nějakou tu live show. V sobotu 27. dubna kapela vystoupila jako jeden z headlinerů festivalu Sick New World v Las Vegas.

projít na článek

MR. BIG ohlašují desáté album. Bude tím posledním?

MR. BIG se před nedávnem vrátili z evropské části rozlučkového turné The BIG Finish a nyní se chystají svou kariéru uzavřít také albově. Možná.

projít na článek

Velká show 2021 - Aktuální info

Už je to dlouhá doba od chvíle, kdy jsme museli kvůli Covidu 19 poprvé přesunout naše koncerty. A protože nám pravidelně chodí dotazy, jak to s těmi koncerty vlastně bude, tak pro jistotu znovu připomínáme, že všechny vaše vstupenky na Velké Show zůstávaj

projít na článek

Červnový Spark uvádí: Kerry King – „Nemůžu se dočkat, až vylezu na pódium.“

Kerry King odjakživa vzbuzuje vášně. Pro některé fanoušky metalu dokonce představuje kontroverzní osobnost. Změní na tom něco debut jeho nové sestavy?

projít na článek

SYMPHONITY doprovodí další legendu power metalu

Po úspěšném klání na Britských ostrovech ve společnosti SIRENIA a TEMPERANCE jsou mezinárodní symfonici se sídlem v Brně připraveni rozehřát pódium na Slovensku pro power metalovou legendu BLIND GUARDIAN.

projít na článek

Konference CQS – „Báječná léta pod normami“ - ohlédnutí

Dne 22. 05. 2018 se konala Konference CQS s podporou Rady kvality České republiky. Tentokrát jsme se vrátili do Prahy do hotelu Pyramida.

projít na článek