Systémy Renishaw hrají důležitou roli při výrobě katapultovacích sedaček firmy Martin-Baker

Firma Martin-Baker je čelním světovým dodavatelem leteckých katapultovacích sedadel. Ve výrobě spoléhá na systém QC10 Ballbar společnosti Renishaw a na snímací systémy pro obráběcí stroje určené k výrobě složitých a vysoce kvalitních komponent.

projít na článek

Řídicí systémy

Řídicí systémy Renishaw UCC představují nejmodernější způsob řízení pohybu souřadnicových měřicích strojů a umožňují použití jakéhokoliv snímacího systému Renishaw včetně systémů, které teprve budou uvedeny na trh v budoucnu.

projít na článek

Certifikovaní UCC partneři pro modernizaci

Řídicí systémy UCC společnosti Renishaw existují již několik let a během této doby se dostaly na takovou technickou úroveň, že nabízejí bezkonkurenční řešení pro všechny měřicí úlohy od spínacího dotekového měření až po vysokorychlostní výkonné skenování.

projít na článek

Renishaw uvádí na trh nové softwarové řešení pro kalibrační systémy s názvem CARTO

Společnost Renishaw na veletrhu EMO 2015 představuje nový software pro kalibrační systémy Renishaw. Součástí softwarového řešení CARTO jsou aplikace Capture a Explore, které jsou určeny pro snímání, resp. analýzu dat zjištěných laserovým interferometrický

projít na článek

Se systémem detekce poškození nástroje od firmy Renishaw uљetшilo Lamborghini 150 000 eur za prvnн rok

Poté co SAME DEUTZ-FAHR, výrobce traktorů Lamborghini, SAME a DEUTZ-FAHR, přešel na systémy detekce nástrojů TRS2 společnosti Renishaw , zaznamenal výrazné zkrácení času na nezbytnou, avšak neproduktivní kontrolu nástrojů na čtyřech jednotkách FMS Mazak.

projít na článek

Komplexní podpora průmyslu obráběcích strojů

Výrobci obráběcích strojů a OEM spoléhají na kontrolu a konzistentnost poskytovanou metrologickými systémy Renishaw. Společnost Renishaw vyrábí metrologická zařízení, zařízení pro řízení procesů a systémy pro CNC obráběcí stroje, jejich uživatele a výrobc

projít na článek