Ta nejlepší banka pro malé podnikatele

S moderní digitalizovanou dobou stoupají i nároky zákazníků. Jak na to, abychom moc neutratili? Hledala jsem opravdu velice pečlivě a dlouho, ale FIO banka je opravdovou jedničkou ve všech ohledech. Vše co malý živnostník potřebuje, nabízejí zcela zdarma, nebo velice levně. Proč dát přednost právě této finanční instituci? 1. Vedení účtu je zdarma. 2. Také odchozí i příchozí platby jsou zdarma. 3. Dokonce i převod peněz mezi námi a Slovenskem je zdarma. 4. Platby v Evropě jsou zpoplatněny, ale částka okolo jednoho eura je opravdu velice nízká, oproti většině ostatních bank. Je však vždy nutno platbu zadat jako SEPA platbu. 5. I příjem a platba v ostatních měnách nejsou předražené. 6. Pokud si zřídíte podnikatelský účet, jehož vedení je také zdarma, banka vám umožní platby kartou od zákazníků, a dokonce zdarma zapůjčí platební terminál. 7. Propojení vašeho účtu s terminálem je velice jednoduché, na internetu vám rádi poradí a při návštěvě pobočky vše vysvětlí a pomohou. 8. Nabízejí i platební bránu z vašeho internetového obchodu, také zdarma, případně za mírný měsíční poplatek, dle počtu a objemu plateb, které se tímto způsobem uskuteční. Je třeba se nejdříve domluvit na pobočce, nebo emailem a uzavřít na tuto službu smlouvu. 9. Dokonce v rámci podnikatelského účtu nabízejí možnost platby pomocí QR kódů. Tato služba je zatím nedoceněná, ale vzhledem k tomu, jak tento produkt nabývá na popularitě, jistě bude v budoucnu také hodně žádaný, zejména mezi mladší populací. Proč nepředběhnout dobu. Platby QR kódem jsou velice rychlé, bezpečné a bez dalších poplatků. 10. Banka má pobočky ve všech větších městech, její zaměstnanci jsou vstřícní, milí a informovaní. Podnikatelský účet zřídíte na pobočce, osobní jednoduše přes internet. Vybrat si můžete i číslo účtu, aby se vám lépe pamatovalo. Poskytněte svým zákazníkům více komfortu, nabídněte jim další možnosti platby. S FIO bankou je to opravdu snadné a levné. Věřte, že vám tržby o nějakou tu korunu i stoupnou. Článek Ta nejlepší banka pro malé podnikatele se nejdříve objevil na Ivatom.

  • Web: Ivatom
  • Aktualizace: 12.7.2023
projít na článek

Povinné testování pro podnikatele

Mnozí podnikatelé testování ve svých firmách zahájili ještě před povinným nařízením a většina podnikatelů z našich zkušeností přistupuje k testování velmi vstřícně. Úskalí ale vidí v omezeném množství antigenních testů na trhu, kterým ministerstvo udělilo

projít na článek

Poradna pro podnikatele COVID 19

PORADNA PRO PODNIKATELE COVID 19http://: https://poradnapropodnikatele.komora.cz/ Článek Poradna pro podnikatele COVID 19 se nejdříve objevil na Hospodářská komora.

projít na článek

Poradna pro podnikatele

Dotazy lze vkládat zde: https://poradnapropodnikatele.komora.cz/ Článek Poradna pro podnikatele se nejdříve objevil na Hospodářská komora.

projít na článek

Když banka řekne ne

Galfin nabízí nebankovní úvěry a hypotéky. Když banka řekne NE, jsme tu my. The post Když banka řekne ne appeared first on www.galfin.cz.

projít na článek

Aktivace Office 2013 pro Podnikatele (pro Domácnost)

Koupili jste v krabičce MS Office 2013 pro podnikatele, ve které je jen product key a potřebujete ho nainstalovat a aktivovat? Pokud máte více než jednu licenci ve firmě, tak je to zatím největší prasárna, co Microsoft udělal. Ale pojďme se podívat, ja

projít na článek