Táborová hra „Vítejte v džungli“

Vydej se na dobrodružnou výpravu a překonej nebezpečné nástrahy džungle. Dohraj hru až do konce, zachraň všechny a staň se hrdinou! Těšit se můžeš na spoustu her, tvoření, výlet a nové kamarády! Přidáš se k nám i ty? Informace pro rodiče Táborová hra Vítejte v džungli probíhá od neděle 30. 7. do neděle 6. 8. po dobu dopoledního a odpoledního bloku přednášek. Součástí je celodenní výlet ve středu 2. 8. 2023. Hra je určena pro děti ve věku 6–15 let. Doporučujeme děti pojistit. Táborová hra je zpoplatněna částkou 50 Kč za dítě a den, pro 3. a další dítě z jedné rodiny je zdarma. Děti můžete přihlásit i v průběhu Akademických týdnů. Platí se najednou za celou dobu pobytu buď v rámci zálohy na pobyt po odeslání přihlášky, nebo v ubytovací kanceláři AT při příjezdu nebo přihlášení dětí.

projít na článek

Vítejte!

Vítejte na našich webových stránkách společnosti Klips, s.r.o. Připravili jsme pro vás svěží prezentaci toho, co dokážeme v oboru střech a souvisejících odvětvích. Příspěvek Vítejte! pochází z Klips.cz

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je první, ukázkový příspěvek. Můžete jej upravit nebo vymazat a začít s vlastním publikováním!

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek

Týden v kryptu: Soud zabavil majitelům zkrachovalého kryptofondu jmění za miliardu dolarů

Vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se v posledních sedmi dnech událo ve světě bitcoinu, etheru a dalších. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz. 

projít na článek