Tajemství a záhady centra Českých Budějovic

Dokumentární film, rozdělený na praktický výzkum a historické archivní bádání. Podíváme se do bytu v centru Českých Budějovic, kam jsme přijali pozvání na výzkum možných paranormálních jevů. A v rámci toho si zodpovíme i prostou otázku: je důvod, aby v centru tohoto města docházelo k paranormálním abnormalitám?

projít na článek

Výzkum paranormálních jevů č. 24 - Centrum Českých Budějovic

Výzkum č. 24. nás přivedl do centra Českých Budějovic. A díky němu jsme rozkryli jednu velice pohnutou minulost tohoto místa.

projít na článek

Sborový výlet do Českých Budějovic

V neděli dne 18.června 2006 se konal sborový výlet do Českých Budějovic, kde jsme měli společně shromáždění s bratry a sestramy z Českých Budějovic, při kterém jsme sloužili zpěvěm, hudbou a náš kazatel posloužil slovem Božím.

projít na článek

Novinka TRADIČNÍ ČÍNSKÁ MEDICÍNA V CENTRU ČESKÝCH BUDĚJOVIC

Nové prostory pro zájemce o Tradiční Čínskou Medicínu (kromě mé hlavní praxe v Praze) jsem pro Vás otevřela od ledna 2022 také v centru Českých Budějovic na adrese: Žižkova třída 12 (budova STAVOUNION)4. patro vlevo (č. dveří 430)ČESKÉ BUDĚJOVICE Pokud má

projít na článek

HLEDÁM - osobní asistentku - poblíž Českých Budějovic

Dobrý den, hledám osobní asistentku, možno i studentku, v blízkosti Českých Budějovic.

projít na článek

Záhadologický výzkum podzemí Ort u Českých Budějovic

Jedno z nejtajemnějších podzemí Českobudějovicka nám své tajemství nedalo zadarmo. Čím vším jsme si zde vlastně prošli? Co všechno vypátrali? A jaké to vyšetřování vlastně bylo? O tom všem v obsáhlém článku...

projít na článek