Tak, jak jste zvyklí, zatím denně balíčky odesíláme.

Prosíme upřednostnit platbu kartou nebo službu TWISTO před dobírkou. Řidiči i my jsme Vám za to moc vděční.

projít na článek

Akční balíčky na jaro 2022

SLIM balíček 6-ti ošetření CENA: 6.900,- Kč LASEROVÁ DEPILACE podpaží + třísla CENA: 1.990,- Kč AKCE PLATÍ OD 4.4. – 6.6.2021 The post Akční balíčky na jaro 2022 appeared first on ilk.cz.

projít na článek

Uvažujete o přestavbě na elektrokolo? Konfigurátor

Vlastníte kvalitní jízdní kolo, na které jste zvyklí a uvažujete o jeho přestavbě na elektrokolo? Jste tu správně. S přestavbou kol na elektrokola máme několikaleté zkušenosti.

projít na článek

Petr

Dobrý den Eliško, dovolte mi po delší odmlce ještě jednou poděkovat Vám za příjemně strávený čas při konzultaci. Vše zatím plním tak, jak jste mi sdělila a doporučila. I přesto, že "momentálně nic neřeším" ( a ještě bych tak dva měsíce měl činit), probí

projít na článek

ODESÍLÁME DO DRUHÉHO DNE

Navíc při nákupu nad 2000 Kč a více u nás máte dopravu ZDARMA! Při výběru pobočky Zásilkovny si, prosím, ověřte, že má vámi zvolená pobočka otevřeno! Osobní odběr zůstává samozřejmě ZDARMA!

projít na článek

Velká vánoční soutěž s COOP

Za každý nákup v minimální hodnotě 299 Kč v prodejnách COOP označených plakátem vánoční soutěže obdržíte u pokladny hrací kartu s unikátním hracím kódem a můžete vyhrát: 3 zájezdy v hodnotě 100 000 Kč • elektroniku • kosmetické balíčky • dárkové balíčky •

projít na článek