Tankovna Karlín

Od doby, co Smíchovský pivovar pustil své tankovny, dává propojení s vedlejší Knajpičkou v jeden celek smysl. Karlínská Tankovna je tak skvělou konkurencí a náhradou Lokálu pokud se zrovna nechcete slunit na parapetu a nemáte chuť na zamražené pivo. Stačí popojít pár desítek metrů k office parku Meteor na Křižíkovu a vychutnat si hladinku nebo šnyt v příjemném a klidném prostředí (a k tomu zpoza okna pozorovat tramvaje nebo se raději dívat pod ruce výčepnímu). The post Tankovna Karlín appeared first on Plzeňský průvodce.

projít na článek

Cyklus přednášek Pojetí pravdy v psychoanalýze

V lednu 2023 zahajujeme nový cyklus přednášek věnovaný tématu pravdy v psychoanalýze. Setkání probíhají každý 3. čtvrtek v měsíci v 19:30 v sídle ČPS (Pobřežní 22, Praha 8 – Karlín). Zjistit více > Článek Cyklus přednášek Pojetí pravdy v psychoanalýze

projít na článek

Výstava obrazů Kruhy na vodě se simultánním přepisem výkladu

Spolek Orbi Pontes zve v rámci festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením 26.9. na výstavu obrazů Kruhy na vodě. Zájemcům zapůjčí tablety, na kterých bude možné sledovat přepis řeči průvodce. Výstava obrazů Kruhy na vodě Kdy: 26. 9. 2022, 11:

projít na článek

Wine Rebels

Reference Wine Rebels Wine Rebels je místem pro milovníky dobrého vína uprostřed Karlína. Zažijte trochu rakouské atmosféry v Praze. Pohodové a zároveň luxusní prostředí rodinné vinotéky v Karlíně v budově River Diamond.

projít na článek

Komu vadí kontejnery na tříděný odpad?

„Tak nám sebrali kontejnery na tříděný odpad“. Jsou pryč. Z rohu Pernerovy a Thámovy ulice v Karlíněna Praze 9. Stály tu na chodníku (kde teď na zákazu na fotografii parkuje Mazda) a sloužily obyvatelům několika okolních domů, kteří je vytrvale plnili vyt

projít na článek