Tasting tour around the world BARCELONA MULE

Another great drink is here for you! You can enjoy sunny Spain with taste delicious cocktail Barcelona Mule. One of the best vermouth For-li Rojo, whose bittersweet taste you cant resist! The post Tasting tour around the world BARCELONA MULE appeared first on ShowPark.

projít na článek

Tasting tour around the world WHISKEY SODA ORANGE

Enjoy with us the tour around the world with the best drinks. We welcome you in Scotland, where you can get blissfully experience with smoky whisky The Deacon! Whisky soda orange! Just sample with us the taste of truly Scotland The post Tasting tour aroun

projít na článek

Mobile World Congress - Barcelona

Vydejte se s námi na mezinárodní veletrh Mobile World Congress, který se uskuteční v Barceloně. Všechny značky z celého světa se sjednou do španělské Barcelony, aby předvedli to nejlepší z oblasti telekomunikace a doplňků.

projít na článek

Fira Barcelona

Naše české vířivky bazény a swim spa na světové výstavě Piscine fira Barcelona. The post Fira Barcelona appeared first on vířivky venkovní, swim spa, bazény.

projít na článek

Husa Barcelona Golf

Super Velikonoční Nabídka - Unlimited golf v Club de Golf Barcelona

projít na článek

Navštivte náš stánek na Holiday Worldu v Praze

CK HOŠKA TOUR je již tradičním vystavovatelem na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Letošní 32. ročník se koná 15.03. 17.03.2024 v Letňanském areálu. Máte na akci namířeno? Zastavte se na našem stánku v hale číslo 3. Budou zde členov

projít na článek