Tato běžná rostlina slouží jako skvělá prevence rakoviny prostaty. Po měsíci užívání zlepší průtok moči

Česnek všichni dobře známe, ať už pro jeho výjimečné dochucovací vlastnosti nebo specifický odér, který tato rostlina má. Věděli jste ale, že česnek funguje jako lék pro naše zdraví? Odborníci se shodují, že slouží jako jedinečná prevence rakoviny prostaty.

projít na článek

Tyto bylinky slouží jako skvělá prevence rakoviny prsu a ženských orgánů. Právě teď mají zázračnou sílu

Bylinky jsou od pradávna používané v lidovém léčitelství na nejrůznější zdravotní problémy. Nyní se ukázalo, že některé z nich dokonce působí jako skvělá prevence rakoviny prsu a ženských orgánů. Víte, které bylinky to jsou?

projít na článek

Tyto bylinky slouží jako skvělá prevence rakoviny slinivky: Brzy rozkvetou a budou mít největší sílu

Příroda má čarovnou moc. To platí také v případě nemocí. Věděli jste, že nejlepší prevencí rakoviny slinivky jsou bylinky? Pokud ne, je nejvyšší čas to zjistit. Některé z nch brzy rozkvetou a jejich moc bude sílit!

projít na článek

Známý fytoterapeut Dragan Jovanov doporučuje 7 ingrediencí v boji s rakovinou

Dragan Jovanov doporučuje, jak pomocí fytomedicíny bojovat s rakovinou. Těchto sedm hlavních ingrediencí by nemělo chybět ve výživě člověka trpícího touto nemocí. Díky antioxidačnímu efektu máty, chilli papričky, česneku a zázvoru je dokázáno, že dané in

projít na článek

Workshop k problematice asistentů prevence kriminality ve městech

V rámci výměny zkušeností a přenosu tzv. "dobré praxe" se účastníci konference budou moci seznámit s problematikou asistentů prevence kriminality.

projít na článek

Pachira

Pachira je rychle rostoucí stromová rostlina. Strom pocházející z Mexika, Ekvádoru a Brazílie ve své domovině dosahuje vzrůstu až několika desítek metrů. V současnosti se tato nádherná rostlina pěstuje i jako pokojová a často je k dostání s kmenem zaplete

projít na článek