Technické listy používaných materiálů

Připravili jsme pro Vás technické listy používaných materiálů. Technické listy jsou ke stažení ve formátu .pdf. The post Technické listy používaných materiálů first appeared on Lité podlahy, průmyslové podlahy, epoxidové stěrky, system UCRETE - FLIMEX s.r.o..

projít na článek

Dobříšské listy – květen 2023

Kompletní podobu tištěných Dobříšských listů si můžete v elektronické podobě přečíst zde: » květen 2023 The post Dobříšské listy – květen 2023 appeared first on Dobříšské listy Online.

projít na článek

Soklové lišty ve třech variantách přímo v dekoru podlahy

Vzorkovnice s lištami jsou zajímavá věc, ale co tak vybrat lišty k podlaze bez nich?

projít na článek

Jak vybrat soklové lišty k nové podlaze?

Lišty k plovoucím podlahám jsou estetickým i praktickým doplňkem. Ukončují a chrání podlahu, tvoří přechod u stěny a můžete za nimi vést nenápadně kabeláž.

projít na článek

Sjednocený interiér: podlaha + schody + lišty

Seznamte se: toto je naše řešení pro kvalitní zařízení bydlení, které splňuje nároky na zdravou domácnost. K designovým podlahám s emisními certifikáty je tady i systém pro schodiště a samozřejmě nechybí ani soklové lišty, díky nimž kompletně sjednotíte d

projít na článek

Listy jako generátory elektřiny

 Vědci na Iowa State University vyvinuli prototyp větrného generátoru, který pomocí umělých listů napodobujících tvar listů amerického topolu generuje elektřinu. Vedoucí projektu sdělil, že nechce novým zdrojem nahrazovat vrtulové elektrárny, ale chc

projít na článek