Telefon jako vánoční dárek

Pokud jste dostali nový telefon jako vánoční dárek a přemýšlíte, jak zprovoznit EET i na novém telefonu, podívejte se na tento návod: Návod, jak přenést EET do nového telefonu. The post Telefon jako vánoční dárek appeared first on EET Plus jednoduše zdarma.

projít na článek

Tip na Vánoční dárek

Aaaaa je to tady! Vánoce! A my pro Vás máme tip na dárek! Udělejte svým blízkým pod stromečkem radost dárkovým poukazem na nové brýle.

projít na článek

Vánoční setkání v Baby office

Pokud máte s dětmi 11.12. v čase 9-15:00 cestu na Prahu 4, určitě se zastavte v Baby office a pojďe nasát trochu předvánoční atmosféry. Budeme tam :-). Vánoční setkání Baby office.doc (1,1 MB) Plakát Malovaný dárek pro BO.doc (484864)

projít na článek

3 důvody, proč nakupovat vánoční dárky v bazarech

Nezřídka si lidé myslí, že v bazarech s použitým zbožím není možné koupit dárek pro své blízké. Nebo se jim prostě jen nelíbí myšlenka, že by někomu darovali nějakou použitou věc a cítili by se hloupě. V dnešním článku vám ukážeme, že to tak vůbec není. B

projít na článek

Vánoční hra 2015

Milí rodiče a přátelé Violky, přijměte prosím pozvání na Vánoční hru, kterou zahrají děti v pátek 18. prosince v 16 hod. v prostorech Základní školy Waldorfské. Těšíme se The post Vánoční hra 2015 appeared first on Violka.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro rodiče

Vánoce se neúprosně blíží, ale sehnat všechny vánoční dárky je rok od roku těžší? Zachovejte klid. My vám s tím pomůžeme. Tentokrát jsme si posvítili v našem vánočním speciálu na vánoční dárky pro rodiče.

projít na článek