Telefonické objednávání

Prosíme pacienty, aby k telefonickému objednávání používali nejraději dobu 8.30 - 13 hod. V ostatní ordinační době bývá recepce tak zaneprázdněna, že se Vám nemůže plně věnovat. Děkujeme.

projít na článek

Špičkový servis a pohodlný systém objednávání

Jsme rychlí a důslední. Poskytujeme vám online produktový feed a potřebné informace v každém kroku objednávky. The post Špičkový servis a pohodlný systém objednávání appeared first on naarden.

projít na článek

Otvíráme

Rádi Vás upozorníme, že zakázky přijímáme po předchozí telefonické dohodě. Děkujeme za pochopení

projít na článek

Rozšíření ordinační doby

S potěšením Vám oznamujeme, že se nám podařilo získat další posilu do našeho týmu. Mudr V. P. Kolář přichází z FN Vinohrady a nabízí volnou ordinační kapacitu v době, která dosud nebyla v naší ordinaci pokryta, tj. odpoledne a v pátek. Pacienti, kteří bud

projít na článek

Novinky na e-shopu

Nově jsme spustily množstevní slevy na vybrané produkty. Vše uvidíte po přihlášení. Na kartě produktů jsme změnily kompletně grafiku. Též jsme změnily grafiku celkovou. Vše by Vám mělo přinést větší přehlednost v objednávání. Chystáme další novinky v průb

projít na článek

V pátek 24. dubna v Jesenici u Rakovníka

V pátek 24. dubna hrajeme od 20:00 v Jesenici u Rakovníka celovečerní koncert. Jedná se o soukromé klubové vystoupení, pokud byste ale chtěli zavítat i Vy, je to snadno možné po telefonické domluvě a rezervaci na telefonu 606731714.

projít na článek