Téměř 3000 výletů na jediném místě!

Najít výlety z celé republiky na jednom místě je velmi výhodné, protože tím ušetříte hodně času, práce a úsilí. Nebudete muset nic složitě hledat a dozvíte se i o místech, o kterých jste nikdy neslyšeli. Uvidíte, že budete nadšení a najdete nová místa nejen na dovolenou, ale také na prodloužený nebo krásný víkend. Navštivte ZOO, rozhlednu nebo zříceninu Čechy nabízí nepřeberné množství zajímavostí, na které se můžete jet podívat. Kromě toho u nás najdete tisíce kilometrů turistických i cyklistických tras, které se skvěle hodí pro rodiny s dětmi i skupiny dospělých přátel. Sami si určíte, kam chcete jít, jak daleko a za jakou dobu se chcete dostat na místo. Díky šikovnému vyhledávání bude sestavení celodenního programu trvat jen pár minut a stáhnout si můžete i mobilní aplikaci, která vám pomůže na dovolené nebo na cestách. Dozvíte se vše důležité a podívat se můžete i na místa, kde najdete tzv. kešky pro geocaching nebo turistické známky. Najít můžete cokoli. Podívat se můžete na vodopády, hrady, zámky, ZOO, rozhledny nebo dětská hřiště. Článek Téměř 3000 výletů na jediném místě! se nejdříve objevil na Fanfikce.

projít na článek

Téměř 3000 posedlých Dakarem!

...tak by se dalo nazvat víkendové setkání téměř třech tisíc posedlých Dakarem na Sedlčanské kotlině. Ta praskala ve švech pod náporem nadšených fanoušků, dakarských speciálů a celého týmu Big Shock! Racing.

projít na článek

Termální lázně Terme 3000 Moravske Toplice ve Slovinsku

Terme 3000 jsou nepříliš vzdálené a přitom cizokrajné termální lázně, které se nacházejí v malém slovinském městě Moravske Toplice. Zaujmout mohou moderním a atraktivním aquaparkem, parádním wellness i špičkovými lázeňskými a zdravotními službami. Stojí z

projít na článek

3000 tun lásky z Persie [Chlumec]

The post 3000 tun lásky z Persie [Chlumec] appeared first on David Surý.

projít na článek

LED svítidlo SMART WIFI WO771 38x38cm, 28W, 1960lm, 3000-6000K, IP20 - 684,00 Kč

Solight WO771 LED SMART WIFI hranaté svítidlo lze ovládat chytrým telefonem, kdy je možné nastavovat různé odstíny bílé (3000-6000K) a intenzitu světla. Svítidlo lze zapínat i vypínat klasickým vypínačem.

projít na článek