Téměř polovina řidičů kouká místo na silnici do mobilu

Devět z deseti Čechů považuje za velmi rizikové chování, pokud řidiči věnují za jízdy svou pozornost mobilnímu telefonu. I když to víme, přesto se tím Článek Téměř polovina řidičů kouká místo na silnici do mobilu se nejdříve objevil na Živé Chebsko - zivechebsko.cz.

projít na článek

Každý kouká, jak druhého ošidit

O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Každý kouká, jak druhého ošidit

projít na článek

Píše se o nás

Je to již delší čas, kdy jsme o online zákonných školeních BOZP, PO a školení řidičů psali. Využili jsme tentokráte možnost a zopakovali jsme základní výhody tohoto řešení v krátkém článku Školení BOZP nebo školení řidičů ONLINE – zábava pro 6 000 firem.

projít na článek

Téměř polovina lidí je závislá na práci.

Podle aktuální studie agentury OnePoll se necelá polovina lidí považuje za workoholiky, ovšem zhruba 30 % z nich přiznává, že jejich závislost na práci má na svědomí potřeba vydělat dostatek peněz. Jedním z hlavních znaků workoholismu je například i nedos

projít na článek

TERMÍNY ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ PROFESIONÁLŮ

Leden : 15.01.2022 Počet osob 22 Na termíny je potřeba přihlásit se 7 dní předem na tel.: 776 015 083, 777 194 238, email: [email protected] Článek TERMÍNY ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ PROFESIONÁLŮ se nejdříve objevil na Autoškola NEMO.

projít na článek

Proč můžeme být od revolučního glukometru od Applu ještě několik let

Podle údajů z IDF Diabetes Atlas of 2021 trpí cukrovkou 10,5 % dospělých ve věku 20 až 79 let, přičemž téměř polovina z nich o svém onemocnění vůbec neví.

projít na článek