Pochází z Jižní Ameriky a většina z nás ji zná jako koření, které s oblibou využívá ve své kuchyni. Věděli jste však, že lichořeřišnice byla kdysi hojně využívaná jako antibiotikum?
Žijeme v době, kdy léčit každý problém antibiotiky je takřka samozřejmé. Přesto to tak být nemusí. Na pomoc přichází příroda a zázraky v ní obsažené. Některé z nich dokonce máte na svých zahradách a vůbec netušíte o jejich zázračné moci.
projít na článekJak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze Jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze se zabývá kniha Pryč s kyselostí od Kurta Tupperweina. Je to publikace, která se zabývá kyselými a zásaditými látkami v těle a tím, jak si je udrže
projít na článek0Nová studie Chronické záněty středního ucha u dětí mohou zpomalit jejich jazykový rozvoj. Vyplývá to z nejnovější studie, která byla publikována v prestižním časopise International Journal of Pediatric Otorhinolaryngology. Cílem této studie je poukázat n
projít na článekDušená mrkev, takové nedobré jídlo si leckdo řekne, jenže když se to udělá dobře, tak to chutná výtečně. Dobře o tom ví i Kluci v akci, kteří tento mrkvový skvost servírují s noky z odpalovaného těsta. Recept kluků je na 4 až 6 porcí a v našem článku se p
projít na článekDéle než 50 let nevznikl nový lék proti velké skupině rezistentních bakterií. To se teď může změnit