Terapie sdílením live v JIČÍNĚ

Terapie sdílením live v JIČÍNĚ  10. 11. 2023 od 19:00Masarykovo divadlo Jičín Sledujte událost na  V pátek 10. listopadu 2023 pro Vás v Masarykově divadle v Jičíně připravujeme další novinku, která v Jičíně ještě nebyla. Těšit se můžete na interaktivní přednášku o intimních vztazích a komunikaci v podání Ester Geislerové a Honzy Vojtka. Dnes již kultovní projekt s názvem #terapiesdilenim si sám našel cestu a získal své pevné místo v online světě i mimo něj. Projekt Terapie sdílením má svoji specifickou knižní podobu (dvě knihy a audiokniha), podobu audioseriálu na Audiotéce a inspiroval vznik hraného seriálu pro Mall.tv. Na úspěch Instagramu a knih navázali Ester Geislerová s Honzou Vojtkem přednáškou Terapie sdílením live, která měla již přes 50 uvedení na území ČR. „S odborníkem a terapeutem, Honzou Vojtkem, jsme připravili přednášku o vztazích a komunikaci. Konečně se můžu s někým bavit odborně o tom, o čem plkáme s kamarádkami, kdo ví, o co jde a já se společně s diváky učím, jak neopakovat staré chyby. Všem, které to zajímá nebo trápí, pomáháme najít cestu nebo přemostění. Nastiňujeme základní pojmy o vztazích, vyvracíme omyly, a to moderní a poutavou formou.“ říká autorka námětu a vizualizací Ester Geislerová. Honza Vojtko o projektu: „Svět se mění. Žijeme v době, která nám dovoluje vybírat si partnery na základě našich pocitů, z lásky, nemusíme se ženit a vdávat kvůli spojení dvou gruntů. Jenže tato svoboda nám bohužel často i život komplikuje. K naší volbě po nás požaduje, abychom se znali. Abychom věděli, kdo jsme a tím pádem i rozpoznali, kdo je ten náš ideální partner. A do toho nás tenhle úžasný svět neustále zásobuje novými hračkami a technologiemi, které jsou dobrý sluha, ale zlý pán. A jak se neznáme, často těmto hračkám podléháme a chodíme zkratkou i k těm nejbližším okolo nás, našim partnerům, a dopouštíme se tak osudových chyb. Ale nejsme v tom sami, děje se to nám všem! Nejlépe se člověk učí chybami (i těch druhých, ve kterých se sám pozná). My vám je ukážeme. Sdílení je nejlepší terapie!“ Z ohlasů diváků: “Díky za přednášku, je to čas nabitý super informacemi a humorem, působilo to jako terapie životem. Díky moc za zážitek!” “Přednáška byla naprosto boží, žiju z té energie tam ještě teď.” “Zdravím z Pardubic. Báječná přednáška. Škoda že jsem to neslyšela před cca 5ti lety. Ale nikdy není pozdě, co?” Tak přijďte s námi sdílet! Více informací o projektu zde: www.terapiesdilenim.com www.facebook.com/terapiesdilenimcz  www.instagram.com/esterajosefina Pořadatel Generální partner Ples Jičín žije! 7 pádů Honzy Dědka 2023 The post Terapie sdílením live v JIČÍNĚ appeared first on Jičín žije s.r.o..

projít na článek

Divovánoce v Jičíně ve Valdštejnské lodžii

V sobotu 13. prosince nás zastihnete v Jičíně ve Valdštejnské lodžii, spolu s mnohými dalšími herci a hudebníky, jejichž jména se skví níže na plakátu. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Reflexní terapie

Význam reflexní terapie spočívá v psychickém a fyzickém uvolnění, zmírnění bolesti, posílení imunitního systému. Indikace: Reflexní terapie odplavuje stres, zvyšuje výkonnost orgánů, zprůchodňuje dráhy životní síly, odplavuje toxiny. Cílem reflexní tera

projít na článek

V pátek 28.6. v Jičíně

Vstupujeme do letní sezóny, začneme koncertem v krásném prostředí  Valdštejnské lodžie  v Jičíně, a to v pátek 28.6. ve 20:00. A jak plyne ze seznamu koncertů výše, budeme od konce června až do září k slyšení i vidění na mnoha dalších zajímavých místech.

projít na článek

V pátek 2.9. v Jičíně ve Valdštejnské lodžii na Worldfestu

Je nám ctí a potěšením otevřít našim vystoupením krásný festival Lodžie Worldfest v Jičíně ve Valdštejnské lodžii. Stane se to v pátek 2.9., začínáme v 18:00. Celý třídenní program najdete na stránkách festivalu -  www.worldfest.cz . Těšíme se.

projít na článek

Koncert filmové hudby 2023

Koncert filmové hudby 2023  28. 10. 2023 od 19:00Masarykovo divadlo v Jičíně Zakoupit

projít na článek