Terén v Revitu 24

S příchodem verze Revitu 24 přichází několik zajímavých novinek. Mezi The post Terén v Revitu 24 first appeared on cadconsulting spol. s r.o..

projít na článek

Analýza slunečního záření v Revitu

Věděli jste, že Revit disponuje vlastním nástrojem pro analýzu slunečního The post Analýza slunečního záření v Revitu first appeared on cadconsulting spol. s r.o..

projít na článek

AVIA MP 16

Když nepotřebujete extréní dosahy, ale potřebujete spolehlivý stroj bez počítačů, který zdolá i těžký terén, je AVIA MP-16 s pohonem 4×4 jasná volba. Letos plošina oslavila dvacáté narozeniny. Prošla generální opravou, dostala nový podvozek a je při

projít na článek

Loprais na Dakaru stoupá.

Očekávání se naplňují. První saúdskoarabský ročník Rally Dakar je doopravdy nesmírně náročný. Posádce Instaforex Loprais Teamu se však daří. Ve čtvrté etapě úspěšně zdolala terén, jaký na maratonských soutěžích nikdo nepamatuje, a v průběžné klasifikaci k

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50

Pokud vyhledáváš terén tam, kde ostatní končí, hledáš kapacitu baterie pro pořádné výlety a chceš pohon s přirozeným projevem, tak Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50 musí být první na tvém seznamu!

projít na článek

Série Dropdown a Blinduro mají jasno!

Pořadatelé dvou úspěšných bike sérií, Michal Prokop a Zdeněk Pól mají jasno! Všechny letošní akce Dropdown a Blinduro mají termín. Některé se mezi sebou prohodily, jiným museli pořadatelé najít terén úplně nový.

projít na článek