Termíny lekcí v roce 2013

Oblíbené lekce Nordic Walkingu pro seniory Prahy 4 běží opět od dubna. Od 16.dubna ve čtvrtek vždy v Krč i (sraz u restaurace U Labutě) a od 14. května pak i každé v úterý v Hodkovičkách (sraz u zahradnictví). Lekce začínají v 15 hodin. Lekce budou probíhat až do listopadu. 

projít na článek

Automobilové rally v roce 2013

V kalendáři "Kam Za Sportem" byly doplněny termíny podniků v automobilových rally pro rok 2013. V letošním roce se v rámci ČR pojede několik seriálů: Mediasport MM ČR v automobilových rally, Pohár ČR v rally a Timeseal M ČR ve sprintrally.

projít na článek

Lekce pro seniory Prahy 3

Letos poprvé budeme zajišťovat lekce Nordic Walkingu i pro seniory na Praze 3. Začínáme ve středu  4. dubna ve 14 hodin. Lekce budou probíhat vždy jednou za 14 dnů a budou pokračovat do 27. června 2018 (tj. 7 lekcí). Termíny lekcí (první pololetí): 4.4,

projít na článek

Inspiromat do lekcí dětské jógy

Tento praktický seminář je určený lektorům dětské jógy, kteří hledají další inspiraci do svých lekcí. Zkušení lektoři vás nechají nahlédnout do své praxe, podělí se s vámi o témata lekcí, která se jim osvědčila a o tipy a triky pro práci s dětmi předškoln

projít na článek

Kurzy pro pracovníky v sociálních službách - maximální zaměření na praxi a termíny o víkendech

Národní vzdělávací agentura vznikla v roce 2013 a je součástí investiční skupiny Delta Capital a.s. Zabývá se poskytováním vzdělávacích kurzů především v oblasti sociálních služeb a má za sebou již více než tisícovku proškolených lidí.

projít na článek

Da Vinci ArQeVa 10.5.2013 - 29.6.2013

Zemřel na následek šoku po pobodání vosami *10.5.2013 -  +29.6.2013 úmrtí po bodnutí hmyzem    

projít na článek