Termoforming vakuové tvarování má mnoho využití

Ať už potřebujete pouze tvarovat folii nebo přířezy plastů metoda vakuového tvarování vám může váš problém vyřešit. The post Termoforming – vakuové tvarování má mnoho využití first appeared on TP-T.CZ.

  • Web: TP-T.CZ
  • Aktualizace: 6.5.2024
projít na článek

Půlměsíc větší

Plastový půlměsíc pro tvarování větviček rostlin. Praktická pomůcka pro pěstitele. velikost: 37mm

projít na článek

Vakuové masážní baňky Sada 12 ks

Vakuové masážní baňky Sada 6 ks Sada 12 čínských vakuových baňek s magnetickými hroty a pumpou! Mnohem pohodlnější a bezpečnější použití než standardní skleněné baňky. Vysoce kvalitní zpracování zaručuje dlouhé a bezproblémové používání. Přesvědčte se s

projít na článek

SUL regenerační Rakouská tabletová pro úpravny vod (balení 25kg)

Nejprodávanější regenerační tabletová sůl pro úpravu vody,vyrobena z kvalitní jemné vakuové soli. Typ balení: PE sáček Obsah balení: 25 kg Tento produkt neposíláme žádnou přepravní službou.

projít na článek

Zrcadla a optiky

Renishaw může na vyžádání dodat rovinná zrcadla s průřezem 25×25 mm s optickými otvory do 300 mm. Úchyty zrcadel se dodávají pro zrcadla s průřezem 25×25 mm a celkovou délkou 350 mm. RVI20 je vakuově kompatibilní interferometr pro rovinná zrcadla.

projít na článek

Voštiny na softboxy Elinchrom Rotagrid

Elinchrom oznamuje voštiny pro své Rotalux softboxy, světelné modifikátory. Fotografové už 25 let používají systém Rotalux k tvarování světla. Elinchrom nyní přidal voštiny Rotagrid pro své populární Rotaluxy všech tvarů a velikostí.

projít na článek