Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem 1,5 litru

Test Fordu Kuga s benzínovým tříválcem o objemu 1,5 litru s předním náhonem v druhé nejvyšší výbavě ST Line X. Je to základní motorizace Kugy, ale i tak nabízí dostatečný výkon 110 kW.

projít na článek

Test: Citroën C3 Aircross - skoro SUV

Modernizace přinesla drsnější výraz, modernější multimediální systém a nový výbavový stupeň C-Series. Jak jezdí C3 Aircross s benzínovým tříválcem ve spojení s manuální převodovkou? Pro koho se nejvíce hodí?

projít na článek

Test: Peugeot 308 si v nové generaci vede skvěle

V nižší střední třídě jsou pryč velké motory a ostré varianty. Například současná generace Peugeotu 308 s označením GT si musí vystačit s benzínovým tříválcem pod kapotou a torzní příčkou vzadu. Jak tohle spojení pod šmrncovním kabátem funguje?

projít na článek

Peugeot 308 uveden na český trh, můžete ho mít za půl milionu ale i dvojnásobek

Základní provedení Active Pack s benzínovým přeplňovaným tříválcem PureTech startuje na částce 490.000 Kč, přičemž na opačném konci ceníku nalezneme hybridní provedení za 1 020.000 Kč. Samozřejmě nechybí ani diesel 1.5 BlueHdi.

projít na článek

Test: Peugeot 308 SW GT 1.2 PureTech 130 EAT8 je krásné a praktické kombi

Do rukou se nám dostalo po čertech krásné kombi od Peugeotu s tříválcem pod kapotou a osmistupňovým automatem ve spojení s výbavou GT. Kromě jízdních vlastností nás samozřejmě zajímala i praktická stránka vozu, jelikož dlouhá 308 pojme do svého kufru 608

projít na článek

Recenze ojetiny: Ford Kuga ST-Line 2016-2019

Modernizované kompaktní SUV Ford Kuga druhé generace uvedl Ford na trh v roce 2016. Vedle inovovaného vzhledu se Kuga dočkala dvou nových verzí, luxusního modelu Vignale a sportovně laděné varianty ST-Line. O čtyři roky později byla představena generace t

projít na článek