Test ojetiny Škoda Octavia III: Průměrné auto s velkým kufrem

Škoda Octavia je bestseller a většina na ní nedá dopustit. Nebudu řešit, jestli je to objektivní přístup nebo ne a rovnou se vrhnu za volant. O Octavii jsme toho na našem webu napsali stohy a testem prošly veškeré možné motorizace, a tak nebudu dlouze popisovat, jak auto vypadá a jaký je interiér. Každý si udělá [hellip

projít na článek

Nová Škoda Octavia

Škoda Auto modernizuje liftback a kombi svého ikonického modelu Octavia. S více než 7 miliony prodanými vozy se jedná s jasným odstupem o nejprodávanější model značky Škoda.

projít na článek

Škoda Roadiaq: Devátý žákovský vůz je plně elektrický

Škoda Roadiaq je devátým jedinečným vozem vytvořeným v rámci tradičního projektu Středního odborného učiliště Škoda Auto, který naplňuje koncept Lets explore.

projít na článek

Studie: Nový dostupný elektromobil se bude jmenovat Škoda Epiq

Škoda Auto odtajnila jméno svého elektrického městského crossoveru, a to společně s designovou studií nabízející první pohled na nový model.

projít na článek

Test Lexus RZ 450e: Skvělé auto, ale škoda toho dojezdu

Lexus RZ je prvním čistě elektrickým vozem této značky. V několika ohledech přináší více než konkurence, přičemž jedna z těchto vlastností, označená zkratkou OMG (neznamenající Oh, my god), je naprosto jedinečná. V jedné klíčové oblasti však zaostává. Toy

projít na článek