Test velkého SUV Hyundai Santa Fe PHEV v sedmimístném provedení

Test největšího SUV od Hyundai - Santa Fe sedmimístné provedení s plug in hybridním pohonem v plné výbavě. Vůz pohání přeplňovaná šestnáctistovka se šestistupňovým automatem a pomáhá elektromotor s 67 kW.

projít na článek

Test SUV Hyundai Tucson s 1,6 benzínem s automatem ve čtyřkolce v paketu N Line

Test Hyundai Tucson druhé generace ve verzi N line ve sportovním designu. S benzínovou mild hybridní šestnáctistovkou a sedmistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

projít na článek

Nová Kia Niro má český ceník, na hybrid stačí třičtvrtě milionu korun

Druhou generaci nejprodávanějšího elektromobilu od automobilky KIA je možné objednat již nyní. Samotné uvedení na trh je plánováno od července. V nabídce budou tři elektrifikované pohony HEV, PHEV, EV, přičemž čistě elektrické provedení s výkonem 150 kW

projít na článek

Nové Mitsubishi ASX se hodně odváže, v prodeji bude ale až za rok

Mitsubishi na jaře 2023 uvede na evropské trhy nové ASX ze segmentu kompaktních SUV. Nový model bude vybaven nejmodernějšími technologiemi a pohonnými jednotkami včetně plug-in hybridního (PHEV) a hybridního (HEV) ústrojí. Bude se tak jednat o třetí plug-

projít na článek

Test Hyundai i20 N sportovní verze s motorem 1,6 Turbo s manuálem

Třetí generace Hyundai i20 byla představena na jaře 2020 v Ženevě. Tato modelová řada se vyrábí v Tureckém Izmiru. Sportovní verze nemá moc konkurence, mezi ní patří zejména Fiesta, Polo, Ibiza.

projít na článek

Test ojetiny: Hyundai i30 třetí generace stále táhne

Hyundai i30 třetí generace dostal na rozdíl od svých předchůdců tři různé karoserie, čímž zaujal mnoho motoristů už jako nový a nejinak je tomu na trhu ojetin. Konkurent mladoboleslavské Octavie si rozhodně na nezájem nemůže naříkat.

projít na článek