Testování na mosteckém Autodromu

Předsezóní testy okruhových trucků objektivem Mirka Grusy

projít na článek

Veterání se předvedli na mosteckém autodromu

V neděli se na mosteckém autodromu slavilo dvacet let od startu prvního Čecha v F1. Tomáš Enge fanouškům předvedl originální monopost F1 Prost s označením AP04, s nímž v roce 2001 absolvoval tři Velké ceny.

projít na článek

Závody do vrchu Triola cup zahájí sezonu na mosteckém autodromu

O víkendu 16. a 17. dubna startuje letošní ročník nezávislých závodů do vrchu Triola cup. Seriál začíná na mosteckém autodromu. Kvalitní a bezpečná trať v celkové délce 2,5 kilometru je pro jezdce připravena na malém závodním okruhu v areálu polygonu, kde

projít na článek

Super víkend na mosteckém Autodromu

Již dnes začíná na mosteckém Autodromu mimořádně bohatý víkendový program. Pátek a sobota budou patřit klubovým závodům MSC Bavaria. V sobotu doplní bohatý program na okruhu Rallye Prague Revival. V neděli na dráze okruhu budou závodit účřastnící prvního

projít na článek

ADAC GT Master je tady již za týden

Ve dnech 8. a 9. května měli jezdci a týmy možnost testování dráhy na mosteckém autodromu před blížícím se závodem. Každý den bylo k vidění na 20 vozů na dráze. Jaká auta jste mohli vidět?

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek