Textilní lustry jsou zpět!

Před několika desetiletími byly součástí téměř každé domácnosti. Postupně však upadly v zapomnění, aby se mohly vrátit v nové, modernější podobě. Textilní lustry a lampy jsou opět v módě! Je libo módní retro v kombinaci s úspornými LED technologiemi? Váš domov, vaše světlo! The post Textilní lustry jsou zpět! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Moderní lustry

Designový moderní lustr promění váš obývací pokoj či ložnici v jedinečný interiér s osobitou atmosférou. Lustr stropní, či závěsný? Nenápadný, či hýřící barvami? Kovový, dřevěný, nebo skleněný? The post Moderní lustry first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Root Pouch Charcoal textilní květináč 11l

Textilní květináč Root Pouch Charcoal, objem 11,36 litru. Rozměry 25,5x11,5 cm. Gramáž 150 g/m2. Pro indoor a hydroponii. Na jeden pěstební cyklus. The post Root Pouch Charcoal textilní květináč 11l appeared first on naarden.

projít na článek

Villa Richter vítá BOND ve svém interiéru

Hosté Villy Richter se mohou těšit v nové sezóně na upravenou podobu interiéru restaurace Piano Nobile. V zimní zahradě klasicistní vily atmosféru nově dokreslují svítidla BOND od společnosti Sans Souci. Sklářská firma do skleníkového prostoru dodala celk

projít na článek

Ideální pro hotel

Máte velký hotel, ve kterém denně vítáte tolik hostů, že potřebuje změnu? Víte, že byste měli hotel nějak proměnit, abyste byli skutečně spokojeni s jeho vzhledem a také s tím, jaké služby svým hostům poskytujete? Dáváte si záležet na tom, aby měli příjem

projít na článek

HOUBA na nádobí PROFIL MAX

Materiál:molitan+textilní abrasivum.Balení 1ks.

projít na článek