Těžil prý z Kazmy, do Clash of the Stars nikdy nepůjde. Steven Gash o tom, jaké to je být influencer

Štěpán Šrámek alias Steven Gash se rozhodl promluvit o tom, jaké to pro něj je být influencerem. Přiznal, že využil pozornosti, kterou vyvolala soutěž Kamila Bartoška a také to, že by se bez youtubera Jona Mariánka nejspíš nikdy neprosadil. Pohrdá prý organizací Clash of the Stars, kde jsou prý lidé, kteří jsou špatným vzorem pro děti.

projít na článek

Kdo je zápasník z Clash of the Stars Stanislav Lukeš? Bizarní starší streamer, bydlí u rodičů v paneláku

Stanislav Lukeš se objevil v organizaci Clash of the Stars a spousta lidí ho okamžitě poznala. Lukeš je totiž na internetu velmi známý svými bizarními streamy a videy na YouTube. Lukeš je také známý jako milovník žen, zejména influencerek. Podle něj bylo

projít na článek

Opel Insignia vítězem své třídy

Opel Insignia zvítězil ve své třídě v letošním žebříčku spokojenosti J.D. Power Vehicle Dependability.

projít na článek

Motor Audi 2.0 TFSI zvítězil ve své třídě

Motor Audi 2.0 TFSI zvítězil v anketě „International Engine of the Year“ (Mezinárodní motor roku) v kategorii od 150 do 250 k.

projít na článek

Německé auto roku 2021: Hyundai IONIQ 5

Úspěch v kategorii „New Energy“ zajistil modelu IONIQ 5 účast ve finálovém kole ankety German Car of the Year. Hyundai IONIQ 5 zvítězil nad modely BMW iX a Mercedes-Benz EQS.

projít na článek

A vítězem je – Audi e-tron !

Kdybychom dnes hodnotili, jaký model automobilu na čistě elektrický pohon je na trhu nejlepší, zvítězil by podle nás o několik délek před konkurencí e-tron od Audi!

projít na článek