Těžký začátek, shodli se oba piloti Tatra Buggyra Racing!

První náročnou zkoušku mají za sebou posádky na rally Dakar 2019. Martin Šoltys se v úvodní speciále měřící 84 kilometrů vešel do Top 10, Martin Kolomý jen v těsném závěsu za ním.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Tatra Buggyra Racing je připraven na startu 41. rally Dakar

Obě posádky týmu Tatra Buggyra Racing v čele s Martinem Kolomým absolvovaly v pátek poslední zkoušku před startem jednačtyřicátého ročníku rally Dakar. Testovala se především technika po rizikové přepravě z Evropy.

projít na článek

Poslední test před Dakarem

Poslední dny předtím, než technika nabere kurs Saudská Arábie, strávili piloti týmu Tatra Buggyra Racing i Zero Mileage Racing testováním v Polsku a Ledčicích. S výsledky poslední před dakarské prověrky panuje maximální spokojenost.

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek

Tatra Buggyra Racing - video z odjezdu na Dakar

Rok 2019 se pro závodní tým Buggyra Racing ponese v duchu oslav 50 let od vzniku značky a hned na jeho začátku chce uspět na Rallye Dakar. Své plány pro nadcházející, 41.ročník legendární soutěže představil tým sídlící v Roudnici nad Labem stylově v prost

projít na článek