The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom se ukazuje v novém traileru!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vychází na konzole Nintendo Switch 12. května 2023 Článek The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom se ukazuje v novém traileru! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Hogwarts Legacy se ukazuje v novém traileru

Warner Bros. Games dnes vypustili do světa nový filmový trailer, který sice neukazuje nic ze hry, ale pobrnkává Článek Hogwarts Legacy se ukazuje v novém traileru se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

První Nintendo Direct roku 2023!

Poslední Nintendo Direct byl plný zajímavých oznámení a odhalení nových her, včetně očekávané The Legend of Zelda: Tears of the The post První Nintendo Direct roku 2023! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Zvířecí království Pet Kingdom ve Fort Myers

Pokud budete pobývat delší dobu ve Fort Myers a máte-li rádi zvířata, určitě navštivte Zvířecí království Pet Kingdom. Není to obyčejný zverimex, pobíhá tam spousta štěňátek a koťátek, papoušci jsou volně puštění, stejně jako leguáni. A co víc, mají tam i

projít na článek

Monster Hunter Wilds v prvním gameplay traileru

Kromě vlastních her a her exkluzivně pro PlayStation 5 se na prezentaci State of Play objevilo také pár multiplatformních titulů, jako je třeba Monster Hunter Wilds, který opět více odhalil a představil pořádný gameplay trailer. Monster Hunter Wilds opět

projít na článek