Tiny house na zakázku, dostupné ceny

Prvotně se zabýváme stavbou na zakázku, tedy podle přání zákazníka. Stavíme od malých rozměrů (např. 5x3) až po velké (13x3). Všechny mají kovový podvozek s nápravami, celodřevěnou konstrukci z hranolů rozměru 80x40 (nebo 60x40), jsou kompletně zatepleny, s rozvody (elektřina, voda, odpady). Obkládáme standardně palubkami v síle 12,5 (možno na přání zhotovit z modřínových palubek, příplatkové). Dále možnost vybavit patry na spaní, koupelnou (sprchový kout, bojler, wc umyvadlo), udělat přípravu na topení tuhými palivy, přípravu na kuchyňskou linku či jiným vybavením dle požadavků. Střechu děláme v rozličných tvarech (sedlová, pultová, zaoblená). Výška stropu 2,35 m, může být i vyšší, tak jak budete potřebovat. Svrchu střechy je falcovaný plech. Doba dodání je 2 měsíce od podpisu smlouvy. Více info na prahamaringotky.cz nebo na 608 880 881.

projít na článek

Tiny house: Vše co vás zajímá o útulném bydlení

Útulné bydlení s minimálními náklady. Zájemců o tiny house, tedy malé stavby s rozlohou obvykle do 25 metrů čtverečních, přibývá v Česku i ve zbytku světa.

projít na článek

Taneční styl House Dance, jeho historie, vývoj i současnost

House Dance je klubový tanec, který vznikl v Chicagu, v klubu Warehouse. Výrazněji se prosadil díky tanečníkům z New Yorku. House Dance je tanec, který se začal vyvíjet koncem 80. let dvacátého století. Tento taneční styl reprezentuje všechny druhy tance,

projít na článek

Výroba ze silikonu na zakázku

  Vše o možnostech výroby ze silikonu se dozvíte ZDE! Článek Výroba ze silikonu na zakázku se nejdříve objevil na Gifts Service - gumové náramky na zakázku.

projít na článek

R.I.P. Babson: Svět opustil jeden z evropských průkopníků House Dance

Francouzský tanečník Babson byl jednou z nejdůležitějších postav House Dance v Evropě. Jeho smrt zasáhla tanečníky na celém světě. Babson zemřel ve věku pouhých 42 let 27. prosince 2020 zasáhla celý taneční svět nečekaná zpráva. V noci zemřel francouzský

projít na článek

Spustili jsme výrobu šanonů na zakázku

Spustili jsme výrobu šanonů na zakázku. ... Článek Spustili jsme výrobu šanonů na zakázku se nejdříve objevil na RENOBAL packaging.

projít na článek