Tip na víkend v Lipsku: Zkuste lipový gin a kantýnu v tapetárně. Bez kola se neobejdete. Zkuste sdílená

Město veletrhů, město knihy, město nespoutané energie a lehce bohémské atmosféry. Tím vším je Lipsko, jehož název pochází z doby slovanského osídlení, kdy dostalo jméno Lipsk, tedy město, kde rostou lípy. Nás ovšem zajímá hlavně to, jak se v něm jí a pije. Tak si to pojďme probrat trochu podrobněji.

projít na článek

Lipový květ

Lipový čaj patří k nejoblíbenějším léčivým nálevům. Vyhání z těla horečku, pomáhá při nachlazení, chrapotu, únavě, zánětech, je dobrý pro žaludek. Lipový květ si snadno natrháte a usušíte doma, v zimě se pak můžete těšit z vlastních zásob. Je však třeba s

projít na článek

Jak dobře znáte, čím se platí po světě? Zkuste si náš kvíz

Čím se platí ve většině evropských zemí nebo jak se jmenuje národní měna USA, ví asi každý. Znáte ale názvy měn ze zemí, které nepatří mezi typické destinace Čechů? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek

Uvažuji o rozchodu: Zkuste si nejprve vytvořit zdravý odstup.

Také si říkáte, že máte ve vztahu vše po čem jste vždy toužili, ale i přesto máte pocit že Vás stále něco sužuje. Jak docílit toho aby jste se zase cítili svobodně a zjistili co vlastně chcete? Více odpovědí na toto téma si můžete přečíst v tomto odkazu:

projít na článek

REAL

Máte problém se silnou mastnotou, usazenou špínou či Sazemi? Už jste zkusili vše a stále nic nepomohlo? Zkuste REAL na trouby, grily a krbová skla. REAL(ně) žádný problém

projít na článek

Jak chtít zase sex: Zkuste sexuchtivé potraviny, bondáž nebo hraní rolí. Opravář je stále v kurzu

Okořenit sexuální život se obejde i bez akrobacie Kámasútry a hodin strávených hledáním bodu G. Takže se přestaňte vymlouvat na čas nebo fyzičku a raději si běžte hrát.

projít na článek