Tipy a rady pro rodiče 1 – Výživa sportovců

Když se velmi talentovaní, motivovaní a dobře trénování sportovci sejdou na závodech, je hranice mezi vítězstvím a porážkou velmi tenká. Zásadní rozdíl tkví v přístupu k detailům. Strava ovlivňuje výkon a potraviny, které volíme při tréninkovém programu i při závodech ovlivní kvalitu tréninku i výsledky závodu.

projít na článek

Vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu

Ve středu 13. prosince proběhlo v Plzni slavnostní vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu ČRS. Oceněna byla celá řada reprezentantů a sportovců všech věkových kategorií - od juniorských reprezentantů až po osobnosti rybářského sportu.

projít na článek

ATLET BS komplexní výživa kloubů

Komplexní výživa kloubů s přírodním extraktem Boswellia serrata pro zmírnění zánětu a bolesti.

projít na článek

ATLET prodrink komplexní výživa kloubů

Tekutý doplněk stravy se sladidlem. Komplexní výživa kloubů s přírodním extraktem Boswellia serrata a vitamínem C pro zmírnění zánětu a bolesti.

projít na článek

Tipy a rady pro rodiče 2 - Hydratace:speciální faktory u dětí

Potřeba hydratace se u dětí a dospělých výrazně neliší. U kojenců a dětí však dochází rychleji n...ež u dospělých k dehydrataci z důvodu menší tělesné hmotnosti a rychlejší výměny vody a elektrolytů. Děti mají také menší schopnost pocení než dospělí, a mo

projít na článek

Kteří jezdci na roštu mají nejvyšší platy?

Závodníci formule 1 jsou jedni z nejlépe placených sportovců na světě. Do žebříčku těchto sportovců se pravidelně dostává Lewis Hamilton nebo Max Verstappen. Jaké jsou platy jezdců na roštu v sezóně 2023?

projít na článek