Tipy, jak si vydělat něco navíc

Většina lidí se čas od času dostane do situace, kdy nevyjde s výplatou a potřebuje menší finanční částky. Rychlým řešením bývá často nevýhodná půjčka od banky. Pokud si ovšem myslíte, že opakované zadlužení není řešení, můžete se poohlédnout po nějakém jiném přivýdělku. 1. Pokud často nakupujete na internetu, můžete si nechat vrátit část peněz. Na české scéně se jedná o portály PlnaPenezenka.cz nebo Tipli.cz. Stačí se vám na těchto stránkách zaregistrovat a poté si tam už jen vybírat obchody, na kterých hodláte nakupovat. Musíte se samozřejmě hlídat, abyste si nenakoupili víc, než chtěli, a nakonec neutratili mnohem víc peněz, než jste měli původně v plánu. 2. Nějaké české společnosti zabývající se průzkumem trhu vám platí za to, že se zúčastňujete jejich výzkumných dotazníků a vyplňujete je. Za takový vyplněný dotazník vás čeká odměna od deseti do třiceti korun a každý den vám může přijít několik průzkumů. 3. Podívejte se doma po starých věcech a zvažte jejich prodej. Existuje mnoho stránek a mobilních aplikací, kde můžete prodat své staré věci za nějakou částku a často si tak vydělat nějaký ten přivýdělek. 4. To stejné platí o starých nepoužívaných mobilních zařízeních a jiných spotřebičů. Prodejte starý mobilní telefon, tablet nebo i počítač. 5. Můžete také vyzkoušet sběr železa nebo papíru. Pokud máte zahradu plnou krámů, nebo vám chodí hodně letáků, odnášejte tyto věci do sběrů a vydělejte si pár stovek korun 6. Některé společnosti, které se zabývají psaním článků nabízejí brigády za to, že tyto články budete psát jako jejich zaměstnanec. Ceny za jeden článek se pohybují okolo třiceti korun. 7. Pokud vám baví fotografování a máte dobrý fotoaparát, můžete fotit zajímavé fotografie a poté je prodávat do fotografických bank. 8. Založte si internetovou stránku, která bude nějak zajímavá, umístěte tam reklamy a s počtem návštěvníků se bude přímo úměrně zvedat výdělek. Článek Tipy, jak si vydělat něco navíc se nejdříve objevil na Mmad.

  • Web: Mmad
  • Aktualizace: 13.9.2023
projít na článek

Redakční tipy sprej na roušky Free

Žena aktuálně redakční tipy na červen přečíst zde The post Redakční tipy sprej na roušky Free appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek

Lightroom tipy: Jak zobrazit informace u fotografie v LR 12

Už máte novou verzi Adobe Lightroom Classic 12 či ještě novější, například 12.0.1? Možná vám, stejně jako mně, zmizely doplňkové informace u fotografií vrežimu zobrazení mřížky (Grid) vLibrary i Develop modulu. Řešení je rychlé a jednoduché. S každou novo

projít na článek

Jak vydělávat peníze online: 10 kreativních způsobů, jak využít své dovednosti a zkušenosti

Internet umožňuje lidem vydělat peníze v mnoha různých způsobech. Pro ty, kteří nechtějí pracovat v kanceláři, mohou být online zdroje příjmů skvělou cestou, jak se prosadit. Umožňuje to využívat své dovednosti a zkušenosti k vytváření nových příležitostí

projít na článek

Tři jednoduché tipy, jak posílit imunitu. Nedejte šanci nachlazení, ani chřipce!

Podzim je tady a s ním i zátěžový test imunity. Jak obstojí ta vaše? Připravili jsme pro vás osvědčené tipy, jak svou imunitu posílit. Čím dřív je zařadíte do každodenní rutiny, tím lépe.

projít na článek

Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké

Objevte tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké od Frais Monde. Poradíme Vám s výběrem dárku, které potěší celou Vaši rodinu! The post Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké appeared first on Frais Monde.

projít na článek