Tipy, kde koupit ten nejlepší zahradní gril

Grilovací sezóna je v plném proudu! Chcete si i vy užít letních grilovaček? Pokud ještě nemáte gril, nebo přemýšlíte nad koupí nového, rádi vám poradíme s výběrem toho nejlepšího.

projít na článek

6 tipů, kde koupit nejlepší vánoční dárky levněji!

Davy, stres, utrácení. Letos ne! Užijte si klidné Vánoce a nakupte dárky online z pohodlí domova. Vyhnete se stresu, vychutnáte si vánoční atmosféru a ještě ušetříte. Přečtěte si tipy, co koupit babičce, tatínkovi nebo dětem, a zjistěte, jak přitom zbyteč

projít na článek

Dárkové dvoubalení ochucených olejů (GRIL,SALÁT)

Ochucené oleje dárkové balení. Manka GRIL-STEAK, Manka SALÁTOVÁ 250ml).

projít na článek

Playstation 4 - tipy, kde koupit nejlevněji + nejlepší hry na PS4

Láká vás pomyšlení na strávení celého dne hraním her? Nebo sháníte pro někoho takového dárek? Odpověď je herní konzola PlayStation 4. Kde playstation 4 sehnat nejlevněji? A jaké TOP hry na ps4 musíte mít?

projít na článek

Tipy na vánoční dárky – pro tatínky

Tentokrát vymýšlíme dárky pro naše tatínky - čím obdarujete toho svého? Už máte vymyšleno nebo stále váháte? Koupit lahvinku dobrého vína nebo třeba doutníček? Omrkněte naše tipy a inspirujte se.

projít na článek

Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

projít na článek