Tipy na dárky, které potěší každého muže

Co si budeme povídat, Vánoce jsou nejenom svátky klidu a míru, ale také časem, kdy rádi děláme radost svým blízkým. Proto kupujeme dárky a současně doufáme, že se trefíme do vkusu obdarovávaného.

projít na článek

11 tipů na vánoční dárky pro muže

Blíží se ta nejkrásnější a nejoblíbenější doba roku – Vánoce. Avšak ty přináší spoustu starostí s výběrem dárků pro své blízké. Hledáte ten správný elegantní dárek pro muže? Může to být oříšek, vždyť přece všechno má nebo se mu to nebude líbit… Zde najdet

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro děti od tří let

Vlastní názor, osamostatňování, a hlavně velké těšení na Vánoce – poznáváte tříleté děti? Právě pro ně jsme nachystali 10 tipů na dárky, které je určitě potěší, užijí si s nimi legraci, a ještě rozvinou jejich schopnosti a dovednosti.

projít na článek

Dárek hasič | požárník | stříkačka sklo

Dárek pro hasiče a požárníky sklo Vtipné dárky ze skla Dárky ze skla potěší, obvzláště v podobě štamprliček a vhodného tématu oslavence. Můžeme případně vypálit text.

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro děti od čtyř let

Vytvářet během dne prostředí, které srší podněty, může být náročné. S našimi tipy na hračky pro zvídavé čtyřleté děti to ale určitě zvládnete! Nezapomeňte vzít v úvahu jejich preference. Znáte to – co se líbí vám, se nemusí nutně líbit i jim. :-)

projít na článek

Vánoční dárky od Pixie Crew

Pixie Crew je nová značka a zároveň i název pro produkty, jejichž klíčovým prvkem je pixel. Pixely ze silikonu lze opakovaně umisťovat a vyměňovat, čímž lze tvořit tvary nebo obrázky. Školní batohy, tašky přes rameno, náramky nebo třeba diáře, které lze k

projít na článek