Tipy na kuchyňské záclony, závěsy a textilní doplňky do kuchyně.

Říká se, že kuchyně je srdcem domova, strávíme v ní spoustu času a chceme, aby se líbila nám i celé rodině. Určitě máme radost z dobře uvařeného jídla, které chutnalo všem, ten dobrý pocit! Tak proč si vše nezařídit hezky a zároveň prakticky.

projít na článek

Háčkované záclony a záclonky

Háčkované záclony malé i velké jsou krásnou a originální alternativou ke klasickým záclonám. Tyto záclony jsou vyrobeny z jemné a lehké příze, která se háčkuje pomocí háčku o velikosti odpovídající jemnosti příze. Háčkované záclony do interiéru Pro výrobu

projít na článek

Tipy, jak nosit choker náhrdelníky s dalšími doplňky, jako jsou náušnice a nebo náramky

Při nošení choker náhrdelníku je důležité, aby se správně kombinoval s ostatními doplňky. Zde je několik tipů, jak nosit choker Článek Tipy, jak nosit choker náhrdelníky s dalšími doplňky, jako jsou náušnice a nebo náramky se nejdříve objevil na Choker.cz

projít na článek

Textilní bunda MSR - Cena: 990 Kč

Nabízím novou textilní bundu značky MSR. Velikost XL. Bez chráničů. Jedná se o poslední kus vystaveného zboží na prodejně. Původní cena 1.990 Kč.

projít na článek

Textilní bunda GPI - Cena: 1.690 Kč

Nabízím novou textilní bundu značky GPI. Velikost XXL. Bez chráničů. Jedná se o poslední kus vystaveného zboží na prodejně. Původní cena 2.690 Kč.

projít na článek

Blackout Maxi závěsy

Nově jsme do nabídky přidali hotové, zatemňující Maxi závěsy. Dost velké na to, aby zakryly i velká terasová okna, nebo okna v hotelových apartmánech.

projít na článek