Tipy na pánské svatební šperky k obleku

Pánské módní šperky na svatbu Pánské módní šperky na svatbu se obvykle volí tak, aby ladily s celkovým stylem a formálností svatebního obleku. Mezi nejpopulárnější pánské šperky patří manžetové knoflíčky, řetízky, prsteny, náramky či kravatové spony. Pojďme se na některé z nich zaměřit podrobněji. Manžetové knoflíčky s vlastním designem Manžetové knoflíčky jsou populárním a vkusným doplňkem pánského oblečení, a to zejména při formálnějších příležitostech. Takže na svatbu jako dělané! U nás ve Zlatnictví Zlatíčko si můžete vybrat z široké nabídky materiálů od stříbrných či ocelových až po tu cenově vyšší kategorii z bílého nebo žlutého zlata. Tvarem pak kulaté, oválné, čtvercové i obdélníkové v čistém stylu nebo decentně zdobené drahými kameny. Tento bestseller mezi pánskými šperky navíc povýšíte vygravírováním vlastních iniciálů.  Gentleman: Jak nosit kravatovou sponu? Ačkoliv se může zdát, že je kravatová spona jen malý nevýrazný doplněk, může váš celkový outfit snadno posunout na tu nejvyšší úroveň.  Kravatová spona se obvykle nosí mezi druhým a třetím knoflíkem na košili, což odpovídá zhruba úrovni hrudní kosti. Zároveň je důležité dbát na adekvátní velikost spony. Ta by měla být přiměřená velikosti vaší kravaty. Obecně platí, že spona by měla být menší než šířka kravaty. Příliš velká spona může totiž působit nevkusně, a naopak příliš malá spona v kravatě zanikne. Co se týká barvy a designu spony, měly by odpovídat celkovému stylu a barevnému ladění vašeho oblečení. Pokud plánujete vynést barevnou kravatu, je vhodné sáhnout po sponě v neutrálnější barvě nebo sponu podobně barevnou ale s jiným designem či vzorem. Jestli je vaše kravata spíše v tlumených barvách, můžete ji doplnit sponou s výraznějším vzorem.  Kapesní hodinky jako estetický doplněk Kapesní hodinky jsou krásný a estetický doplněk pro každého muže, který hledá ke svému obleku něco více než jen klasické náramkové hodinky. Kapesní hodinky se nosily hlavně v minulosti, ale dnes se opět stávají čím dál tím více populární. Jsou elegantní, vkusné a dodají každému formálnímu outfitu ještě větší šmrnc. Pokud chcete vybrat pánský šperk, který doplní formální oděv a udělá tak každou slavnostní příležitost ještě výjimečnější, jste ve šperkovnici Zlatnictví Zlatíčko správně.

projít na článek

Jak dlouhý rukáv košile zvolit?

Dlouhý rukáv je dle kodexu odívání prakticky jedinou přijatelnou délkou rukávu pánské společenské košile. Krátký rukáv pánské košile není dle etikety společenského odívání doporučován ani v letních vedrech a zejména nikdy do pánského obleku.

projít na článek

Jak pečovat o šperky?

Aby vám váš nový šperk dělal radost co nejdéle, je mu třeba věnovat náležitou péči. Jak se ale starat o šperky, aby byly stále jako nové? Odpověď najdete v našem článku a těšit se můžete i na tipy, které vám napoví, co dělat, když jste údržbu podcenili a

projít na článek

Parametry společenské pánské košile

Jaké detaily má mít elegantní společenská košile a co ne? Límeček pánské společenské košile vytváří celkový dojem pánské košile. Například náprsní kapsička pánské košile je nevhodná u společenské košile a přijatelná u pánské košile do kanceláře.

projít na článek

Šle pánské na knoflíky, délka 120cm, šíře 3,5cm, tvar Y, černé s bílými kosočtverci, 650266/08

Klasické pánské šle (kšandy) české výroby ze 75% polyesteru a 25% elastodienu zaručují dobrou kvalitu za příznivou cenu. Provedení je ve tvaru „Y“ a upevňují se ke kalhotám pomocí úchytů z eko-kůže za knoflíky na kalhotách. Šířka popruhů činí 3,5 cm a dél

projít na článek

Smoking na svatbu: Jak ho vybrat a nosit

Svatba bude! A oblek? Už ho máte? A víte, jak ho vybrat, aby byl svatební den i pro ženicha příjemný, pohodlný a nošení obleku mu dělalo spíš potěšení? Tady je návod!

projít na článek