Tipy na Vánoční dárek v podobě trička

Chcete udělat svému blízkému radost? Nebo si z někoho chcete vystřelit? Poradíme Vám, jak můžete darovat ,,měkké“ dárky tak, aby neurazily. ...

projít na článek

Tipy na vánoční dárek - Nadělte svým blízkým senzační trička!

Vánoce se blíží a někteří z nás už hledají inspiraci na vánoční dárky. Dáme Vám pár tipů jak můžete zaujmout darovaným tričkem. Ačkoli se jedná o „měkký“ dárek, věřte, že díky originálnímu potisku se z obyčejného kusu oblečení stane něco úžasného.

projít na článek

Nemáte ještě vánoční dárek pro tátu? Máme pro vás pár tipů!

Čas na sehnání vánočních dárků se rychle krátí, vždyť už čtvrtá adventní neděle je před námi. Čas vás tlačí a vy stále ještě nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Inspirujte se několika tipy na skvělý dárek, které jsme pro vás připravily.

projít na článek

VÁNOČNÍ TIPY 2022

Článek VÁNOČNÍ TIPY 2022 se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

Vytvořili jsme pro Vás dvě nové sekce – trička s vlastním potiskem a vánoční trička

Protože se snažíme o neustálé rozšiřování sortimentu, připravili jsme pro vás dvě zbrusu nové sekce. V sekci „Vánoce“ najdete trička, jejichž motivy potěší vás i vaše blízké nejen před Vánoci, ale i po celou zimu. Veselý motiv tučňáka se santovskou čepicí

projít na článek

Trička s potiskem jako dárky: Jak zvolit ten správný potisk pro každou osobnost

Trička s potiskem se stávají stále oblíbenějším dárkovým trendem. Ať už hledáte perfektní dárek pro přítele, člena rodiny nebo kolegu, tričko s osobitým potiskem je skvělou volbou. Proč? Důvodů je několik.

projít na článek