Tipy na zážitky pro muže: adrenalinové i netradiční

Pokud přemýšlíte, jaký zážitek koupit svému tátovi, synovi, kamarádovi nebo partnerovi, jste tu na správném místě. V našem článku naleznete hned několik skvělých tipů právě na zážitky pro muže.

projít na článek

Allegria - Firma na zážitky. Věnujte nevšední dárek

Chcete udělat radost svým blízkým? Allegria vám může snadno pomoci. Tato ojedinělá firma na zážitky vám nabídne nejrůznější možnosti od masáží a wellness pobytů přes adrenalinové zážitky až po zážitkové pobyty. Proto neváhejte a darujte zážitek všem, kteř

projít na článek

Tipy na zážitky pro ženy: dárky nejen k narozeninám

Vybrat ten pravý dárek pro ženu nemusí být vždy tak jednoduché. Většinou však stačí malé popostrčení, několik užitečných tipů a nápad na ideální dárek je ihned na světě. Pokud chcete potěšit svou partnerku, kamarádku či příbuznou dárkem, který opravdu oce

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro muže

Vymýšlení vánočních dárků nás často dokáže pořádně potrápit. Najít inspiraci totiž může být pěkný oříšek. Protože to sami dobře víme, rozhodli jsme se vám pomoci. Tentokrát s vánočními dárky pro muže.

projít na článek

5 tipů na netradiční zásnubní prsteny

Žádost o ruku není pro muže nic jednoduchého. Kdy, kde a jak před svou vyvolenou pokleknout? A jaký prsten je pro takový okamžik ten pravý? Inspirujte se originálními zásnubními prsteny, které vaši nastávající budou zdobit na věky věků.

projít na článek

Tipy z Číny #11

Určitě jste se už přesvědčili, že v čínských internetových obchodech najdete zkrátka všechno. Jak se ale v tom množství produktů vyznat? Jednoduše! :-) Sledujte naši pravidelnou rubriku Tipy z Číny!

projít na článek