TIPY TIPLI: Jak vybrat nejlepší kuchyňský robot?

Každá cukrářka dá určitě za pravdu, že připravit krásné těsto ručně je skutečná dřina. S moderními roboty se však pečení rázem stává snadnější, čistější a rychlejší. Jak vybrat vhodného kuchyňského pomocníka a na co se při výběru zaměřit? To vše vám poradíme a navíc i prozradíme, jak při nákupu ještě více ušetřit.

projít na článek

Novinky z Tipli #11

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

projít na článek

Jak vypnout Adblock, aby se vám připsal Tipli cashback

Abyste mohli s Tipli získávat odměny za nákupy v podobě cashbacku, je potřeba, aby všechno správně fungovalo. Jenže rozšíření pro internetové prohlížeče, která blokují reklamy, mohou proces narušovat a zabránit připsání cashbacku na váš účet Tipli. Proto

projít na článek

TIPLI LETÁK: Tipy na akční zboží a slevy týdne

Nový týden přináší kromě nových možností i řadu nových slevových nabídek. Kde všude 19.6. - 25.6.2017 ušetříte peníze? Sledujte náš Tipli leták a užijte si pravidelnou dávku nejlepších slev.

projít na článek

Jak funguje Tipli

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

projít na článek

Novinky z Tipli #7

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na jedničce přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

projít na článek