Tipy z Číny #7

Dnes už kvůli nakupování nemusíte opustit pohodlí domova. Díky AliExpress už nemusíte ani ztrácet čas procházením řady e-shopů. Na AliExpress najdete vše. Nechejte se zlákat čínskými obchody, levným zbožím a dopravou zdarma!

projít na článek

Tipy z Číny #11

Určitě jste se už přesvědčili, že v čínských internetových obchodech najdete zkrátka všechno. Jak se ale v tom množství produktů vyznat? Jednoduše! :-) Sledujte naši pravidelnou rubriku Tipy z Číny!

projít na článek

Tipy z Číny #13

Potřebujete nové rukavice na zahradu, stylové letní šaty nebo obleček pro vašeho malého raubíře? Tak to jste tady správně! Všechno seženete v dnešních Tipech z Číny :-)

projít na článek

Tipy z Číny #8

Opět tu máme úterý a s ním pravidelnou dávku Tipů z Číny. Žádný výjimečný produkt nám neunikne! Nebojte se, nenecháme si to pro sebe - o všem zajímavém vám hned povíme. Šetřete na nákupech a nakupujte levně v čínských e-shopech s námi!

projít na článek

Tipy z Číny #5

Zbožňujete levné nákupy, bezbřehý výběr a dopravu zdarma na většinu zboží? Pak není proč otálet! Objevte kouzlo nákupů z Číny. Sháníte mobil, svatební šaty, hodinky nebo parní čistič? Žádný problém! V čínských obchodech seženete prakticky cokoliv za nejni

projít na článek

Tipy z Číny #9

Nákupy z Číny nás prostě baví. Kromě množství produktů tam najdete skutečně praktické výrobky pro každý den. No jo, ale vyhledávejte si čínské vymoženosti ve všech těch obchodech. Vyhledáváním vám zabere hromadu času a nakonec jste tak unavení, že si stej

projít na článek