Tiskací R

Velké tiskací R se skládá z několika částí. Svislá čárka, horní oblouček a šikmá nožička. Malé r je jednodušší svislá čárka s kouskem obloučku. Dole si můžete stáhnout list v pdf zdarma. The post Tiskací R first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

Tiskací Q

Tiskací písmeno Q je lehké. Velké je vlastně O s čárkou a malé je převrácené p. The post Tiskací Q first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

Tiskací T

Velké tiskací písmeno T je snadné. Jsou to dvě na sebe kolmé rovné čáry. Malé tiskací písmeno t je trochu složitější. Je potřeba vykroutit na lince oblouček. List písanky si můžete níže zdarma stáhnou ve formátu pdf a vytisknout. The post Tiskací T first

projít na článek

Tiskací U

Tiskací u jsou dvě svislé čárky spojené spodním obloučkem. Nic složitého a těžkého :-). List k procvičování si můžete níže stáhnout zdarma. The post Tiskací U first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

Tiskací W

Jak psát tiskací velké a malé W? Jsou to dvě V vedle sebe :-). Není to těžké. Písankový list ve formátu pdf si můžete zdarma stáhnout níže The post Tiskací W first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

Tiskací Y

a další z lehkých písmen je tiskací Y. Jsou to dvě šikmé čárky a jedna svislá. Písankový list ve formátu pdf si můžete stáhnout níže zdarma. The post Tiskací Y first appeared on Písanka.cz.

projít na článek