Tiskárna je neodmyslitelný pomocník

V současné době si již neumíme představit, že bychom nějaké texty opisovali či přepisovali ručně. Každý, kdo má počítač, je většinou i majitelem domácí tiskárny.

projít na článek

Přebíráme zakázky Dastaxu!

Tiskárna Dastax z Jindřichova Hradce předává své klienty ABC Tiskárně. The post Přebíráme zakázky Dastaxu! appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

Nová tiskárna

Konečně jsem si sehnala na internetu perfektní počítač. Byla jsem opravdu šťastná, protože velice dlouhou dobu jsem nemohla najít žádný počítač nebo notebook, který by mi vyhovoval úplně na sto procent. Proto mě překvapil fakt, když mi moje kamarádka ukáz

projít na článek

Hotelové ručníky s výšivkou

Ručníky nejen doplní každou koupelnu, ale také dokážou prokázat status daného místa. O tom, že luxusní hotely nebo ty, které na takovou image aspirují, musí mít pro hosty k dispozici ručníky, se ví už dávno. Je to neodmyslitelný prvek, bez kterého si host

projít na článek

Heidelberg

Přesedláváme na novou značku měníme ofsetové technologie na německý Heidelberg. The post Heidelberg appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

Mimaki CJV330-160

Naše velkoformátová novinka vyniká hlavně svojí rychlostí tisku až 110 m2/hod., tiskovou šíří 160 cm a vysokou mírou automatizace! The post Mimaki CJV330-160 appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek