Tištění peněz v Česku teď patří mezi nejrychlejší na světě

Od začátku roku 2014 do konce letošního prvního čtvrtletí vzrostl v tuzemsku celkový objem vytištěných peněz o 20,4 procenta. Větší tempo než Česko vykázala ve stejném období jen Čína.

projít na článek

Vytuněná Toyota C-HR jako nejrychlejší crossover na světě

Nejrychlejší crossover na světě je Toyota C-HR. Alespoň ve verzi R-Tuned, která při testování porazila i McLaren 650S Spyder, 911 GT3 RS a Nissan GT-R Nismo.

projít na článek

Blechy na člověku

Blechy jsou řád druhotně bezkřídlého, celosvětově rozšířeného ektoparazitického hmyzu, přizpůsobeného cizopasnému způsobu života. Velikost jednotlivce se pohybuje mezi jedním a osmi milimetry. Počet druhů blech na celém světě dosahuje přes 2 200, v Česku

projít na článek

Fríský kůň

Toto plemeno pochází z Fríska, provincie v severní části Holandska. Na celém světě se těší velkému obdivu díky svému takřka démonickému vzhledu. Fríský kůň je vždy vraník a v kohoutku měří od 155 do 165 centimetrů. Patří mezi nejstarší evropská plemena.

projít na článek

BMW i patří mezi první automobilové výrobce, kteří nabízejí aplikaci pro rozšířenou realitu

Miliony zákazníků po celém světě nyní mohou interaktivně poznávat vozy BMW i prostřednictvím aplikace BMW i Visualizer pro operační systém iOS.

projít na článek

Internetové platební systémy v Česku

Obchod mezi dodavateli a odběrateli se pomocí Internetu urychlil. Dnes  je možné z práce či domova objednat i zaplatit za určitý produkt okamžitě pomocí plateb přes Internet. Okamžitá platba online tak může urychlit i dodání objednaného produktu či služby

projít na článek