Titul v olympijské třídě Laser pro Jakuba Halouzku

O uplynulém prodlouženém víkendu na Nových Mlýnech závodilo celkem 147 lodí v sedmi lodních třídách za účasti českých reprezentantů. Utkaly se na dvou na dvou okruzích pod taktovkami hlavních rozhodčích Katky Nedbalcové a Richarda Kafky.

projít na článek

Jachting: Dvě české dívky na mistrovství světa olympijské třídy

Alessia Palanti z pražského klubu YC CERE a Klára Himmelová z YC Nechranice vstoupily 1. prosince do bojů o titul v olympijské třídě ILCA 6.

projít na článek

Alessia Palanti vybojovala pro Českou republiku bronz

V Černé Hoře se odjelo Mistrovství Evropy do 21 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial – juniorky) a ILCA 7 (Laser – junioři). Bronzová medaile je velký úspěch a příslib pro olympiádu 2024 v Paříži.

projít na článek

Pozvánka na mistrovství České republiky ve třídách Laser Radial,

Další mistrovství České republiky v jachtingu se pojede od 28. do 30. srpna na Lipně v Černé v Pošumaví. Závodit se bude ve třídách Laser Radial, 29er a 420. Ve třídě Laser Radial na startu uvidíme všechny naše reprezentantky této olympijské třídy pro žen

projít na článek

22. místo pro Viktora Teplého na mistrovství Evropy Laserů

Od čtvrtka 8. 10. do úterý 13. 10. se v polském Gdaňsku konalo mistrovství Evropy třídy Laser Standard a Radial. Nejlépe z našich reprezentantů si vedl Viktor Teplý, který skončil ME na 22. místě v olympijské třídě Laser Standard.

projít na článek

Mistrovství ČR v jachtingu aneb Rušno pod Pálavou

Zatímco celá Pálava doslova praskala ve švech pod náporem cyklistů a milovníků vína a burčáku, na Nových Mlýnech se konalo mistrovství republiky v jachtingu v několika lodních třídách. Třídu Laser ovládl olympionik Viktor Teplý, třídu Laser 4.7 nadějný ju

projít na článek