Tomáš Blaha a Marie Dostálová mistry MaS v půlmaratónu

Výsledky: http://online.atletika.cz/upload/olomouc%2026.4.2008.xls

projít na článek

Mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu je Tomáš Blaha, třetí byl Josef Sedláček

Tomáš Blaha se stal v Olomouci mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu, když tuto trať zdolal jako jediný pod jednu a čtvrt hodiny (1:13:51 hod.). Na třetím místě doběhl Josef Sedláček v čase 1:16:16 hod.

projít na článek

Blaha a Delingerová mistry Moravy v běhu do vrchu

V sobotu 27.července se uskutečnil 28.ročník Běhu na Lysou horu, který byl zároveň Mistrovstvím Moravy a Slezska v běhu do vrchu . V tomto obtížném závodě s převýšením 704 nadmořských metrů a v doslova tropickém počasí nás výborně reprezentovala hned troj

projít na článek

AK Kroměříž má bronz z PMEZ v půlmaratonu!

V neděli 30.října se uskutečnil 25. ročník Poháru mistrů Evropských zemí v půlmaratonu. Naši běžci se na tento podnik nominovali po osmé v řadě a v rámci Poháru mistrů jako takového, šlo již o celkem 19. účast (8 kros -8 půlmaraton -3 dráha). Do Portugals

projít na článek

MČR v půlmaratónu - Tomáš Navrátil vybojoval cené 5.místo!

V sobotu 15.4.. se běželo v Pardubicích Mistrovství České republiky v půlmaratónu mužů a žen. Nás běžec Tomáš Navrátil v něm obsadil pěkné a cenné 5 .místo v čase 1:10:36 hod.!

projít na článek

Výsledky našich o Velikonočím víkendu

O Velikonočním prodlouženém víkendu se konala řada běžeckých závodů a některých z nich se zúčastnili také naši běžci. V Golčově Jeníkově se představili Róbert Štefko a Tomáš Blaha, v Olomouci na Hanáckém půlmaratónu Jitka Stehlíková. 

projít na článek