Tomáš Enge po letech nováčkem aneb Rallye Dakar 2021

Je jen málo světových jezdců, kteří se mohou pochlubit, že během své kariéry usedli v oficiálních závodech jak do monopostu formule 1, rallyového speciálu, okruhového vozu a prototypu, ale také do formule série IndyCar. Vlastně jediným, kdo mne napadá, je Fernando Alonso, který ale nikdy nestartoval v klasické rallye. Jediným tak je Tomáš Enge, jenž navíc nyní s Vlastimilem Tošenovským v kategorii Side by Side se čtyřkolkou Can-Am DV21 týmu Buggyra Zero Mileage Racing absolvuje svůj premiérový Dakar. Dvojnásobný světový šampion ze Španělska tak bude muset odstartovat na tratích klasické rallye, aby Tomáše vyrovnal.

projít na článek

Tomáš Enge ukázal na Šumavě možnosti nové Toyoty GR Yaris

Sourozenecká dvojice Tomáš Enge/Lucie Engová zanechala na právě skončené Rallye Šumava Klatovy silný dojem, přestože do cíle nedorazila. Co se přihodilo?

projít na článek

Enge s Macháčkem zajeli na vteřinu shodný čas!

Šestou etapou se jezdci Rallye Dakar dostali do poloviny slavné soutěže. Etapa byla sice o 100 km zkrácena, přesto zamíchala před dnem volna pořadím. V týmu Buggyra Zero Mileage Racing se po dojezdu slavilo, když Tomáš Enge s Josefem Macháčkem zajeli na v

projít na článek

Ouředníček a Vaculík úspěšně dokončili rallye Dakar 2016

Tým Buggyra Ultimate Dakar, Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík, úspěšně zakončil rallye Dakar 2016. V poslední etapě mezi městy Villa Carlos Paz a Rosario zajela posádka se svým Hummerem H3 EVO 41. nejrychlejší čas a v celkovém pořadí jí náleží 47. příčka.

projít na článek

ČESKÝ TÝM BONVER DAKAR PROJECT MÍŘÍ NA RALLYE DAKAR 2015

Slavnostní zahájení Rallye Dakar 2015 se uskuteční 3. ledna 2015 v Buenos Aires, kde 17. ledna nejnáročnější rallye světa i skončí. Na několik set účastníků v kategoriích motocyklů, quadů, automobilů a kamionů čeká takřka deset tisíc kilometrů napříč rozm

projít na článek

Tomáš Enge se představí na Setkání mistrů 2021 s Jantar Teamem

Slovenský Jantar Team, známý automobilovým fanouškům především z účinkování v ME závodů automobilů do vrchu a z Rally Dakar 2021 se poprvé představí na Global Assistance Setkání mistrů 2021 na autodromu v Sosnové u České Lípy.

projít na článek