Tomáš Mariani

V roce 2020/21 prošel 5 školicími kurzy pod vedením Jardy Chuma. Tomáš Mariani začínal nejdříve na trampolínách, kde se učil svá první salta. Ta pak před 3 a půl rokem začal zkoušel venku a postupně se učil novým trikům, překonával strach. Pak zavítal do Parkouru Praha a je zde členem jako asistent trenéra již přes rok. Také absolvoval kurz první pomoci u dětí českého červeného kříže.

projít na článek

Koho potkáš v lese i na síti? Tomáš Kapl představení

Kaplík je s námi 8 let, za tu dobu toho s námi hodně zažil, teď bude Vaším průvodcem v našem Instagramovém profilu. Článek Koho potkáš v lese i na síti? Tomáš Kapl představení se nejdříve objevil na BushcraftPortal.cz.

projít na článek

Návštěva zOss

Koordinátorem celého setkání je Tomáš Fendrych. Čas Místo Akce Koordinátor Poznámka Čtvrtek 18.5.2023 17,00-19,00 fara Přivítání hostů Tomáš Fendrych 20,00- 22,00 restaurace Valcha Bělohorská Setkání při pivu Tomáš Fendrych Pátek 1

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Autoservis Tomáš Musil - Jičín - Libáň - Mladá Boleslav.

projít na článek

4. místo v krajské Soutěži v programování

Žáci Tomáš Kozák, Jakub Kříž z 9. A a Samuel Princl, Eliška Šulcová z 8. C reprezentovali dne 19. dubna 2024 naši školu v Soutěži v programování. Gratulujeme žákům k účasti v krajském kole a Tomáši Kozákovi ke krásnému 4. místu!

projít na článek

Bečovský horský půlmaraton - 1. ročník

V sobotu 1. dubna se uskutečnil 1. ročník Bečovského horského půlmaratonu. Na velmi náročnou trasu se vydalo celkem 14 odvážlivců. Vítězem se stal Tomáš Peroutka (Forrest Gump Team) ve vynikajícím čase 1:45,11 hod. Výsledkovou listinu si můžete stáhnout z

projít na článek