TOP 10 levných vychytávek do kuchyně z AliExpressu

Rádi vaříte a v kuchyni trávíte spoustu volného času? Pak jistě oceníte každou vychytávku do kuchyně, která vám usnadní práci a s níž bude příprava rodinného oběda opravdová zábava! Prohlédněte si nejlepší pomocníky pro samotné vaření i následný úklid kuchyně, které na AliExpressu seženete do stovky.

projít na článek

Nebojte se nakupování na AliExpressu

Nakupování na AliExpress je radost. A není to nic náročného, i když jste ze zahraniční ještě neobjednávali. Stačí jeden nákup a hned se do toho vpravíte. Samotný proces nákupu probíhá velmi podobně jako na jakémkoli jiném eshopu. Níže se dozvíte základní

projít na článek

Nejlepší kamera do auta z Číny? Poradíme, jak vybrat!

Kamera v autě se hodí ze dvou hlavních důvodů. Můžete ji použít jako pomocníka při couvání a také pro případný záznam nehody. V našem článku rozebereme obě varianty detailněji a nakonec i prozradíme pár tipů, jak kameru levně koupit na AliExpressu!

projít na článek

Nejlepší pomocník do kuchyně? Nádobí Tescoma!

Rádi vaříte, pečete a různě experimentujete v kuchyni? Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od Tescoma! Pánve, hrnce, mísy, příbory a vše, co do kuchyně patří najdete pod jednou střechou, a to v bezkonkurenční kvalitě a za skvělé ceny!

projít na článek

AliExpress tipy - USB flash, sushi set, dětský overal

Extra nízké ceny, doprava zdarma a virtuální regály plné vychytávek, za které byste v tuzemských obchodech zaplatili klidně trojnásobek. Je možné si nákupy na AliExpress nezamilovat?

projít na článek

Tipy z Číny #12

Velikonoční svátky utekly jako voda a už jsme opět zpět v naší každodenní pracovní rutině. Zpříjemněte si všední dny nákupy v Číně. Přinášíme vám přehled nejlepších vychytávek, které jsme v čínských obchodech našli!

projít na článek