TOP 5 receptů na rajskou polévku

Vaříte rádi zdravě a chutně? I s rajčaty můžete vykouzlit výborné jídlo a za málo peněz. Nevěříte? Přinášíme vám 5 výborných receptů na rajskou polévku, které zabodují i u vás doma!

projít na článek

Skelet na polévku

Skelet na polévku, případně lze maso obrat i do rizota. Cena uváděná za kg. Výsledná cena je závislá na hmotnosti produktu. Vakuově balený výrobek.

projít na článek

5 tipů na chutné vegan recepty

Veganství je považováno za jeden z největších trendů letošního roku. Zkuste si i vy udělat výzvu na pár dní a vyzkoušet, jaké to je stravovat se vegansky. V článku na vás čeká pět jednoduchých a velmi chutných receptů.

projít na článek

Bezlepkové recepty aneb Jak vařit pro celiaky?

V dnešní době se lepek bohužel používá i do potravin, kde by se přirozeně neměl vyskytovat. Jak vařit pro celiaky? Máme pro vás několik bezlepkových receptů, tipů a rad.

projít na článek

Kuskus recepty třikrát jinak

Jednou příloha, podruhé hlavní jídlo, potřetí sladká snídaně. Z kuskusu hravě vykouzlíte plnohodnotné jídlo plné živin pro jakoukoli příležitost. I pokud nejste zrovna kdovíjací kuchaři, jednoduchá příprava tří zdravých receptů půjde snadno od ruky.

projít na článek

Fenykl celý - sáček 60 ml

Fenykl se s oblibou používá v italské a francouzské kuchyni. Jeho sladká chuť podobná anýzu se využívá při pečení chleba, perníku nebo čajového pečiva. Celý fenykl se přidává do nakládané zeleniny (k červené řepě nebo okurkám) a při výrobě likérů. Fenykl

projít na článek