Tortilla s kuřecím masem

Tortilla de patatas je původně tradiční španělské jídlo, skládající se v základu z vajec, brambor, cibule a případně další zeleniny. Kromě obvyklé bezmasé tortilly se běžně připravují varianty s přidanou šunkou Jamón nebo krevetami. Tortilla de patatas se podává teplá nebo studená, obvykle o tloušťce 3 cm, nakrájená na dílky podobně jako pizza. Slouží jako hlavní jídlo nebo příloha k zelí, červenému masu, případně rybám. Španělská tortilla se podobá české omeletě, rozdíl je však ve způsobu přípravy, kdy se jako první připravují brambory smažením na pánvi v olivovém oleji, a až jsou měkké a částečně opečené, přidá se cibule a před dokončením rozmíchaná vejce.

projít na článek

Milánské špagety

Milánské špagety se tradičně připravují s rajčatovou omáčkou a mletým (většinou) kuřecím masem. Vývojem tyto špagety zaznamenaly určité změny, takže existuje více receptů s různými ingrediencemi.

projít na článek

Snídaně, oběd, večeře? Vynikající tortilla!

Jak na rychlou snídani, oběd, večeři? Vyzkoušejte nový recept na tortillu s vajíčkem. Ingrediencie: 1... Příspěvek Snídaně, oběd, večeře? Vynikající tortilla! pochází z Videorecepty

projít na článek

Těstoviny s mletým masem

Vyzkoušejte těstoviny s mletým hovězím masem a určitě si pochutnáte. Nejlépe uděláte, když koupíte čerstvé libové hovězí a sami si ho doma umelete. Jako těstoviny můžete zvolit kolínka, špagety, vrtulky nebo třeba penne. Mleté maso [...] Příspěvek Těstovi

projít na článek

Špagetové muffiny se špenátem a kuřecím masem

Pokud vy nebo vaše ratolesti milujete špagety, a chcete vyzkoušet nový recept, což takhle dát si muffiny naslano? Naplnit je můžete třeba špenátem! Jeho přednostmi jsou nejen vysoká biologická hodnota a všestranná použitelnost, ale také velmi nízký obsah

projít na článek

Bramboráky s kysaným zelím a uzeným masem

Křupavé bramboráky s dušeným kysaným zelím a opečeným uzeným masem.

projít na článek